Inter-Ex 2023 in Gembloux (België)

37. INTER-EX op 9 en 10 september 2023

Aankondiging

De club Les accros du servo (Gembloux/België)
zal gastheer zijn voor de 37ste Inter-Ex meeting.
Les Accros du Servo
Les Accros du Servo

Ontdek Inter-Ex:
Dit evenement brengt creatieve modelvliegtuigliefhebbers samen die ervaren wat anderen vaak voor onmogelijk houden.

S'inscrire
Klik om het formulier te openen

Al geregistreerd? Dankjewel. (Zo niet, doe dit dan snel zodat de club zich zo goed mogelijk kan voorbereiden).

Weg:
Gebruik de volgende route om bij het veld te komen, want de toegang aan de andere kant is een weg in ZEER slechte staat. Gebruik de volgende coördinaten om het BEGIN van de rue de la Tombale te vinden: N 50.532984, E 4.683070 (of klik op deze link).

Dit is de kruising van Rue de la Tombale - Rue des Grand Ha. U kunt ook de bezienswaardigheid 'Château Vichenet' gebruiken als startpunt voor toegang tot het terrein.

Inchecken bij aankomst:
Zorg ervoor dat u uw verzekeringsgegevens bij de hand heeft. Het beste is om uw elektronisch identificatienummer (E-ID) te tonen, dat de club alle nodige informatie verschaft.

Deelnamekosten:
5€ per bestuurder/persoon om clubkosten te dekken. De prijs voor het diner op zaterdagavond zal rond de €20 per persoon liggen, afhankelijk van het menu, inflatie en cateraar. De cateraar zal zich inspannen om een ??vegetarische optie aan te bieden, laat het ons van tevoren per e-mail weten als u hier de voorkeur aan geeft.

Voorzieningen voor kamperen:
Toiletten zijn altijd beschikbaar, evenals een warmwatertank om te douchen. Overdag draait de stroomgenerator. De club organiseert een pizzabezorging voor vrijdagavond. Op zaterdag en zondag kan er brood besteld worden voor het ontbijt. De grote evenemententent zal 's nachts beschikbaar zijn voor het parkeren van vliegtuigen.

Programma: De pilotenbriefing vindt plaats op zaterdagochtend Vrije vlucht gedurende het hele weekend. We zullen ter plekke de schema's voor de "Legendary Fat Flyers" en voor enkele luchtgevechten aankondigen. De slotceremonie vindt zondag om 14.00 uur plaats. Wie wil kan ook op zondagavond blijven om maandag te vertrekken.

Tot binnenkort in Gembloux!


De geschiedenis van Inter-Ex begint in de jaren 80. Afkomstig uit Duitsland, België en Nederland vormen doorgewinterde modelbouwers een groep vrolijke mannen die een dubbel doel delen: geheel originele en soms een tikkeltje gekke ideeën concretiseren door hun eigen radio- geheel zelf bestuurde schaalmodellen om ze vervolgens te laten vliegen: een uitdaging die niet altijd gemakkelijk is...

Inderdaad, in de meeste gevallen bouwt de modelbouwer zijn model zoals hij wil, maar hij moet nog steeds een nauwkeurige constructie en aerodynamische principes volgen als hij wil dat zijn machine de lucht in gaat. Alleen ervaren en rustige piloten kunnen experimentele vluchten uitvoeren. Het is een beetje zoals in het leven, onze ervaringen hebben ups en downs...

Vliegend terrein

Klik op de afbeelding om het fotoalbum van de editie van 2021 te zien


Inter-Ex heeft nu een internationale dimensie en trekt deelnemers uit de meeste Europese landen. We hopen u daar dan ook spoedig te mogen begroeten. U zult genieten van een ontspannen sfeer, of u nu in een tent of in een camper verblijft.

Vandaag heb je genoeg tijd om een ??nieuw origineel model te bouwen.
Goed werk en moge de originele ideeën bloeien terwijl ze wachten om u te verwelkomen op onze site voor dit toekomstige evenement.


RegistratieVoorafgaande registratie is vereist om deel te nemen aan Inter-Ex. Gebruik dan het online formulier.
Het inschrijvingsgeld bedraagt ??5 € per piloot, te betalen op de dag van aankomst op het veld.

Verzekering: Deelnemers dienen een reguliere modelvliegersverzekering te hebben..

Nachtvliegen is toegestaan..

Slapen: Kamperen op eigen terrein is mogelijk vanaf vrijdagavond. Zie anders de website van de club voor accommodatie in de regio.

Stroom: Generatoren leveren 220 volt. Het is aan jou om verlengsnoeren en meerdere stopcontacten te voorzien.

Water: Er zal een verswatertank beschikbaar zijn op het veld. Er is ook een douchecabine met warm water.

Toiletten: Ter plaatse beschikbaar..

Plezier: Ja, veel plezier!

Neem contact op met de organisatie: Peter Lambooy

Hoe te slapen in de regio

en ook oe het land te vinden

GPS-coördinaten van de toegangsweg: N50° 31' 59.16" E4° 40' 59.52"
GPS-coördinaten van het land: N50° 31'46.89'' et E4° 40'31.64'

Bovenaan de pagina